Het originele TOMADO Boekenrek in Zwart & Wit
Posted By origineel
Het Originele TOMADO Boekenrek

Het originele TOMADO Boekenrek in Zwart & Wit

Het Tomado boekenrek werd ontworpen door Adriaan Dekker in het magische jaar van de wereldtentoonstelling “Expo 58” te Brussel in 1958. Tomado is van oorsprong een Nederlands merk en werd opgericht te Dordrecht in 1923 door de broers Van der Togt. Tomado is verantwoordelijk voor enkele echte onvervalste Dutch-Design klassiekers uit staaldraad, waarvan het wandrek met 3 verstelbare metalen leggers hun bekendste product is geworden. De wandrekjes met 3 leggers in verschillende kleuren uit vorige eeuw zijn nu echte collector items. Tegenwoordig is het merk Tomado in handen van het Zwitserse Metaltex dat recent besliste om het bekende retro design boekenrek opnieuw in
productie te nemen. Vandaag wordt het wandrek niet meer in Nederland maar in Italië gemaakt en is te verkrijgen in 4 verschillende kleur uitvoeringen:

  • 2 Zwarte zijkanten met 3 witte leggers
  • 2 Witte zijkanten met 3 witte leggers
  • 2 Zwarte zijkanten met 3 zwarte leggers
  • 2 Bronzen zijkanten met 3 witte leggers

Het Tomado boekenrek is enkel te verkrijgen in een set van 2 verticale zijkanten uit staaldraad met 3 metalen verstelbare leggers. Je kan meerdere sets horizontaal of verticaal combineren. De afmetingen van één gemonteerde set zijn: 70 B x 21 D x 68 H cm.

Online te koop bij I LOVE DESIGN .

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *